Etiket Sonuçları: Siirt İbrahim Hakkı

Mrt

2 Mart Salı günü itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitime başlanıldı. Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde de eğitim-öğretime başlanıldı.

(Kovid-19) Her hafta risk durumuna göre illerimizin renkleri yeniden tespit edilecek, iki haftada bir normalleşme uygulaması güncellenecek.

Yüksek ve çok yüksek riskli illerimizde genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacak.

Eğitim Öğretime başlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz. Umuyoruz ki sağlık sorunları yaşanmadan eğitim-öğretim devam eder.

Ock

Geçmişten ilham almak için mezunlarımızla buluşuyoruz.

Hedef 2021 kapsamında öğrencilerimize örnek olmaları açısından üniversite okuyan gönüllü bazı  öğrencilerimizin başarı öykülerini 12. Sınıf öğrencilerimize ulaştırdık.

Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak kurulduğumuz günden bugüne aile olarak gördüğümüz bu kurumda lise yıllarını okulumuzda başlayıp veya nakil yoluyla buraya gelip, eğitim ve öğretimlerini burada tamamlayan öğrencilerimiz bizlerin her daim iftihar ve gurur kaynağımız olmuşlardır.

Unutmayınız ki ;

-Hayallerinizin peşinden koşacak cesaretiniz varsa, tüm hayalleriniz gerçeğe dönüşür.

GELECEĞE AÇILAN KAPI OKULUMUZDAN GEÇİYOR.

Ock

"Çocuklarımız İstiklal Marşı'mızı aylardır okullarda değil, EBA TV de okuyorlar. Oysa biz her pazartesi ve cuma "tek nefes" olurduk. Lütfen, yine devam edelim, yarın okullarımızda saat 10.00'da bayrak törenimiz var. Bize pencerelerinizden, evlerinizden katılır mısınız?"

Ock

Anadolu İmam Hatip Liseleri  "Öğretmen Gelişim Programı" (ÖGEP) Kasım-Aralık-Ocak Ayları Eylemi kapsamında 08 Ocak 2020 Cuma günü saat: 14.30'da Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Abdurrahman Ece tarafından  "Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metotları" konulu seminer  zoom programı üzerinden verildi.  Semineri Zoom üzerinden gerçekleştiren Hocamız ilk önce Hadis tarihi ve Hadisin önemi ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra Peygamber Efendimizin (sav) eğitim anlayışı ve metotlarını örneklerle anlattı.