YENİ KAYIT OLANLAR İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Değerli Velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz kaydınız e-okul sistemi tarafından otomatik olarak yapılmıştır.

1- Bursluluktan yatılılığa geçmek için ilgili dilekçeyi doldurarak okul idaresine teslim ediniz.

2- Pansiyon başvurusu için dilekçeyi doldurarak okul idaresine teslim ediniz.

SİİRT İBRAHİM HAKKI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU (KIZ)

2021-2022 Kayıt dönemi evrakları

Devlet Parasız Yatılı İçin,

1-Maddi İmkânlardan yoksun bulunmak bunun için ailenin yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarı 16,080,00 (onaltıbinseksen) TL'yi geçmemesi gerekir. Bununla ilgili bilgiler 2021 PYBS Kılavuzuna bakılabilir.

2-Gelir durumunu gösteren belgeler(Maaş Bordrosu, Vergi Levhası gibi) ilgili kurumlarca onaylanacak

3-Onaylı bursluluk belgesi (öğrenci devlet bursu alıyorsa)

4-Aile Nüfus Kayıt Örneği(Okuldan alınacak)

5-Öğrenciye ait Sağlık Raporu (Aile hekimlerinden alınanlarda pansiyonda kalabilir ibaresi Yazacak)

6-Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

7-Son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

Devlet Paralı Yatılı İçin,

1- Ailenin yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarı 16,080,00 (onaltıbinseksen) TL'yi geçenler Okul Müdürlüğü kanalıyla ilçe Mal Müdürlüğüne 2020-2021 öğretim yılı için 4,020,00 TL ödeyeceklerdir.

2-Öğrenciye ait Sağlık Raporu (Aile hekimlerinden alınanlarda pansiyonda kalabilir ibaresi Yazacak)

3-Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

4-Veli dilekçesi

5-Son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

Bursluluk, Parasız Yatılı ve Paralı yatılı evraklarının 29 Ağustos 2021 tarihine kadar okul idaresine ulaştırılmaları gerekmektedir.

YATILI ÖĞRENCİLERİN YANLARINDA GETİRMELERİ GEREKEN EŞYALAR:

Her öğrenciye okul tarafından bir yatak, bir nevresim takımı, bir yastık, iki battaniye ve bir dolap verilir. Öğrencilerin yanlarında getirmeleri gereken eşyalar aşağıda belirtilmiştir.

- Pijama veya gecelik - Bornoz veya havlu

- El havlusu, terlik, banyo terliği

- Okul kurallarına uygun kıyafetler ve ayakkabılar

- Günlük kıyafetler

- Kişisel temizlik malzemeleri

- Yeteri kadar elbise askısı

- Saç kurutma makinesi ( isteğe bağlı)

- Varsa düzenli olarak kullanması gereken ilaçlar

- Kişisel hijyen malzemeleri ( maske,eldiven, dezenfektan v.b.)

- Seccade

Yayın: 14.08.2020 - Güncelleme: 27.07.2021 11:27 - Görüntülenme: 2171